Vedic Art -Taiteen 17 Prinsiippiä: perus- ja kertauskurssi 18.-19.11.2023

Tervetuloa mukaan luovuuden ja taiteen pariin Itä-Hämeen opistolle Hartolaan. Taidekurssi sopii kaikenikäisille – laitetaan yhdessä luovuus ja elämänvoima virtaamaan. Syksyn väriloisteen jälkeen matka jatkuu sisäänpäin. Kutsumme kaikki maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneet voimistamaan luovuuden iloa marraskuiseen taideviikonloppuun. Ohjaajana toimii kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto. Kurssi sopii niin luovien alojen ammattilaisille tai muuten uutta inspiraatiota elämään kaipaaville. […]

Tervetuloa mukaan luovuuden ja taiteen pariin Itä-Hämeen opistolle Hartolaan. Taidekurssi sopii kaikenikäisille – laitetaan yhdessä luovuus ja elämänvoima virtaamaan. Syksyn väriloisteen jälkeen matka jatkuu sisäänpäin. Kutsumme kaikki maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneet voimistamaan luovuuden iloa marraskuiseen taideviikonloppuun. Ohjaajana toimii kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto. Kurssi sopii niin luovien alojen ammattilaisille tai muuten uutta inspiraatiota elämään kaipaaville. Kaikki lähtee luovuuden vapautumisesta.

Hiljennymme piirtämään ja maalaamaan ja voimistamaan omaa luovaa yhteyttä itseen. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä luomme niiden välille tasapainoa eri ulottuvuuksissa. Jokainen ilmentää taidetyöskentelyssään omaa ainutlaatuista yksilöllisyyttään ja omaa paikkaansa maailmankaikkeudessa.

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita kurssille aikuisen kanssa. Kurssi sopii hyvin nuorille. Perheille sovitaan hinnat erikseen.

AIKA
18.–19.11.2023 la klo 10–17 ja su klo 10–16

PAIKKA
Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

OHJAAJA JA LISÄTIETOA
Marja-Leena Koivisto, kuvataiteilija, kuvataideopettaja
marja-leena.koivisto@ihop.fi

OTA MUKAAN
Voit halutessasi ottaa mukaan omat taidetarvikkeet, saat listan ilmoittautuessa. Voit myös lunastaa kurssin materiaalit paikan päältä 15e / hlö.

KURSSIMAKSU
130 € + 15 € mahdollinen materiaalimaksu

ILMOITTAUTUMINEN
kurssit@ihop.fi viim. 12.11.2023

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.