Herkuttele kuten
kuninkaallinen

Nauti aitoja makuja läheltä

Meille on tärkeää makujen aitous, puhtaus ja paikallisuus. Ravintola-tarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin. Hartolassa toimii myös monia tilausravintoloita, jotka sopivat loistavasti niin juhla- kuin kokouskäyttöön.

Visithartola LaKardemumma Kahvila Ravintola

LaKardemumma kahvila-ravintola

Viihtyisä virkistäytymispaikka nelostien varrella kauniin Tainionvirran rannalla. Herkullinen, laadukkaista raaka-aineista valmistettu buffee on katettuna päivittäin. Runsas salaattibuffee, oman leipomon leipälajitelma, lämminruokabuffee, jälkiruoka/kahvi. Kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Vuohelan Herkun myymälässä on laaja valikoima gluteenittomia herkkuja. Omassa leipomossa leivomme päivittäin leivät ja pullat.

Alakerran tilausravintolassa onnistuu kokoukset ja erilaiset juhlat vaivattomasti. Järjestämme ilolla tilaisuutenne.

Saunaosastolla voit viettää leppoisan saunaillan ja ihailla ulkoporealtaalla tähtitaivasta tai pulahtaa kevyesti virtaavaan Tainionvirtaan.

Aukioloajat

  • ma 8-21
  • ti 8-21
  • ke 8-21
  • to 8-21
  • pe 8-21
  • la 8-21
  • su 10-21

Yhteystiedot

Visithartola Linna Hotelli

Linna-hotelli

Mukava maalaishotelli tarjoaa edulliseen hintaan majoituksen viihtyisissä huoneissa. Hotellissa on myös lähiruokaa tarjoileva ravintola, baari anniskeluoikeuksineen sekä neuvottelutilat pienille ja suurille ryhmille. Saunatiloissa voi nauttia lempeistä löylyistä ja rentoutua päivän päätteeksi. 621 m2:n kokoinen liikuntasali mahdollistaa liikuntatapahtumat ja näyttelyt. Hotelli sijaitsee Hartolan golfkentän vieressä, 200m ykköstiiltä.

Aukioloajat

Hotellipalvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kaikulantie 86, 19600 Hartola
Visithartola Peltosen Torppa Hartola

Peltosen torppa

Aito hirsitalo keskellä maalaismaisemaa.Peltosen tila aloitti maatilamatkailun ja pitopalvelun vuonna 1990, kun hovimestari Anne Peltonen muutti tilalle. Tilausravintola, jonka tunnelma on lämmin ja kodikas. Peltosen Torpassa voi järjestää myös ulkoilupäiviä ja kokouksia. Salissa on 80 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesällä terassi sekä tanssikatos.

Tervetuloa aitoon maatilaravintolaan.

Aukioloajat

Avoinna tilauksesta

Yhteystiedot

Peltosentie 1, 19630 Kalhon kylä