Herkuttele kuten
kuninkaallinen

Nauti aitoja makuja läheltä

Meille on tärkeää makujen aitous, puhtaus ja paikallisuus. Ravintola-tarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin. Hartolassa toimii myös monia tilausravintoloita, jotka sopivat loistavasti niin juhla- kuin kokouskäyttöön.

Visithartola LaKardemumma Kahvila Ravintola

LaKardemumma kahvila-ravintola

Viihtyisä virkistäytymispaikka nelostien varrella kauniin Tainionvirran rannalla. Herkullinen, laadukkaista raaka-aineista valmistettu buffee on katettuna päivittäin. Runsas salaattibuffee, oman leipomon leipälajitelma, lämminruokabuffee, jälkiruoka/kahvi. Kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Vuohelan Herkun myymälässä on laaja valikoima gluteenittomia herkkuja. Omassa leipomossa leivomme päivittäin leivät ja pullat.

Alakerran tilausravintolassa onnistuu kokoukset ja erilaiset juhlat vaivattomasti. Järjestämme ilolla tilaisuutenne.

Saunaosastolla voit viettää leppoisan saunaillan ja ihailla ulkoporealtaalla tähtitaivasta tai pulahtaa kevyesti virtaavaan Tainionvirtaan.

Aukioloajat

  • ma 9-21
  • ti 9-21
  • ke 9-21
  • to 9-21
  • pe 9-21
  • la 9-21
  • su 10-21

Yhteystiedot

Visithartola Peltosen Torppa Hartola

Peltosen torppa

Aito hirsitalo keskellä maalaismaisemaa.Peltosen tila aloitti maatilamatkailun ja pitopalvelun vuonna 1990, kun hovimestari Anne Peltonen muutti tilalle. Tilausravintola, jonka tunnelma on lämmin ja kodikas. Peltosen Torpassa voi järjestää myös ulkoilupäiviä ja kokouksia. Salissa on 80 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesällä terassi sekä tanssikatos.

Tervetuloa aitoon maatilaravintolaan.

Aukioloajat

Avoinna tilauksesta

Yhteystiedot

Peltosentie 1, 19630 Kalhon kylä

Jari-Pekka Hartola

Erittäin monipuolinen ruokailupaikka nelostien varrella. Aina avoinna olevasta yrityksestä löytyy niin pizzaa, burgereita kuin ala cartea ja buffettia. Leipuri leipoo myös joka aamu tuoreet vehnäset.

Rakennuksesta löytyy myös Finnmarin myymälä ja K-kauppa, joissa voi käydä shoppailemassa myös vaikka keskellä yötä.

Aukioloajat

Aina avoinna

Yhteystiedot