Majoitu mukavasti
Hartolassa

Majoitusta joka makuun

Hartolassa majoitut mukavasti ympäri vuoden. Meiltä löytyy pullantuoksuisia mummonmökkejä, luonnon äärellä sijaitseva camping-alue,  romanttista kartanomajoitusta sekä laadukkaita hotellihuoneita palveluineen. Me pidämme sinusta hyvää huolta. Tervetuloa!

Gasthaus-Camping Koskenniemi

Tainionvirran rannalla sijaitseva viihtyisä ja rauhallinen matkailupalvelukeskus. Ympärivuotisesti toimiva Koskenniemi tarjoaa monipuoliset majoitus- ja ravintolapalvelut niin vapaa-ajan kuin työn puolesta liikkuvalle.

Majoitusvaihtoehtoina Gasthaus-hotellihuoneet, 2-4 hengen omarantaiset saunalliset lomamökit sekä leirintämajat. Tasaiset nurmikentät matkailuvaunuille ja teltoille. Hyvät huoltotilat, rantasauna ja uimaranta. Tilavat ravintolatilat suurillekin ryhmille. Ravintolassa A-oikeudet. Lähellä monipuoliset harrastusmahtollisuudet.

Aukioloajat

Auki ympäri vuoden

Yhteystiedot

Koskenniementie 66, 19600 Hartola

Krouvin lava

Krouvin Camping sijaitsee maaseudulla, Kiviojan tilalla. Meillä voitte viipyä yhden yönsylin, mutta mikään ei estä jäämästä pidemmäksikin aikaa. Krouvi on koko perheen krouvi – saunomista, polskuttelua Krouvin Lähteessä, rennonletkeää yhdessäoloa.

Tansseja Krouvin lavalla järjestetään kesäperjantaisin – ja juhannuksena poikkeuksellisesti juhannuspäivänä. Krouvi tarjoaa aikuisille mahdollisuuden lavatanssien tunnelmaan, maan nimekkäimpien Tähtien tahdittamana.

Sahtikrouvista löydät myös Panimo-Ravintolan (anniskeluoikeudet). Vanhantyylisessä krouviympäristössä voit nauttia talon omaa tuotetta sahtia ja tunnelmoida maaseudun rauhassa. Ryhmille lisäksi tilauksesta ruokailua ja sahtipanimon esittelyä.

Aukioloajat

Avoinna kesäkaudella!

HUOM! Tarkista aukioloajat palveluntarjoajalta.

Yhteystiedot

Kalhontie 459, 19600 Hartola

Vallesmannin keltainen talo

Vallesmannin Keltainen Talo Hartolan keskustassa tarjoaa monipuolisia majoitus- ja vuokratiloja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille eri pituisiin tarpeisiin. Talon pihapiirissä sijaitsee 3 erillistä rakennusta. Vallesmannin Keltaisen Talon yhteisössä toimii vakituisesti nykyään 6 yritystä eri toimialoilta. Voit mm. majoittua Keltaisen Talon 1-2 hengen kalustetussa huoneistossa ja yhdistää oleskeluusi erilaisia aktiviteettejä esim. golf tai taidetapahtumat. Tiloja vuokrataan myös päivävuokrauksella

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuoden

Yhteystiedot

Visithartola Rantalan Lomamökit

Rantalan lomamökit

Koiraystävällistä mökkeilyä!

Australiankelpie Velmu isäntäväkineen toivottaa kaikki koirat perheineen tervetulleeksi viettämään lomaa ympäri vuoden.

Meillä on 9 viihtyisää vuokramökkiä ja.kaikki mökit ovat persoonallisia, joista jokainen löytää oman suosikkinsa. Osassa mökeistä nautitaan vuosisatojen saatossa kertyneestä historian havinasta ja vanhojen hirsien kodikkuudesta. Uusimmissa huviloissa henkii modernimpi tunnelma. Jokainen mökki sijaitsee omassa rauhassaan, joten lemmikkien on hyvä kirmailla vapaana, käydä vaikkapa uimassa tai lähteä poluille nuuhkimaan lähimetsien hajuja. Mökit sijaitsevat puhtaan ja kalaisan Iso-Paljojärven rannalla.

Meidät on haukuttu jo 45 vuotta. Hau hau ja hännänheilutuksia!

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuoden

Yhteystiedot

Rantalankuja 20, 19850 Putkijärvi
Visithartola Arolan Lomamökit

Arolan Lomamökit

Lomamökki ja savusauna vuokrausta Etelä-Hartolassa, Salajärven rannalla.

Aukioloajat

Auki pääsiäisestä loppiaiseen.

HUOM! Tarkista aukioloajat palveluntarjoajalta.

Yhteystiedot

Honkapääntie 846, 19540 Hartola

Heinävuoren lomamäkit

Vietä viihtyisä ja virkistävä loma Heinävuoren lomamökeillä Vuorenkylässä.

Meidän lomamökeistä löytyy kaikille jotakin ja mökkien varusteluissa on huomioitu lähes kaikki. Mökkimme sijaitsevat Kaituejärven rannalla, lähellä Vuorenkylän luontopolkua. Talvella on lyhyt matka laskettelemaan ja kesäisin pääset golffaamaan Hartolan keskustaan!

Tervetuloa!

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuoden

Yhteystiedot

Heinävuorentie 206 , 19850 Putkijärvi
Visithartola Tollinmäen Kartano Hartola

Tollinmäen kartano

​Nelostien varrella, noin 5 km Hartolan keskustasta, edustava paikka järjestää juhlia tai kursseja.
Historiallinen ratsutila, ensimmäinen päärakennus 1772, muutettu empiretyyliseksi 1810-luvulla, täydellisesti peruskorjattu 1990-luvulla. Entisöity massiivisavirakennus (1890-luku), jossa toiminut Hartolan kunnansairaala 1922-1956. Tältä ajalta vesitorni/uima-allasrakennus. Juhlatiloja (2 salia) n. 80 hengelle. Tanssisali savitalossa. Majoituskapasiteetti max. 40 hengelle. Pihapiirissä laaja juhlanurmi, puupuisto, jossa mm. Tollin ajoilta periytyviä vanhoja lehmuksia sekä pengerpuutarha.

Aukioloajat

Varattavissa tilauksesta

Yhteystiedot

Tollinmäentie 54, 19600 Hartola
Visithartola Itä Hämeen opisto

Itä-Hämeen opisto

Itä-Hämeen monipuoliset koulutuspalvelut ja kulttuurihistoriallisesti arvokas ympäristö tarjoavat mahdollisuuden antaa aikaa itselle kouluttautumisen ja edullisen asuntolamajoituksen yhdistelmällä. Tainionvirran ja Jääsjärven lähiluonto luontopolkuineen tarjoaa vaihtoehtoja virkistäytymiseen eri vuodenaikoina.

Aukioloajat

Avoinna virka-aikoina ja sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Kaikulantie 90, 19600 Hartola