Utujoutsi – matka itseesi aistiesi kautta luonnossa

Utujoutsi on yhdistelmä kokemuksellisista menetelmistä, jotka auttavat tuomaan kehollisuuden eri ulottuvuudet, luontosuhteen ja aikaan pysähtymisen kuvalliseen muotoon. Utujoutsi on myös osa ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin ammattiopintoja, joten kurssista saa todistuksen. Menetelminä käytetään muun muassa aistitehtäviä, kehon ja luonnon yhdistämistä valokuvaan, valokuvan maalaamista yhdistäen siihen aistikokemukset, elämykset, ajatukset ja tunnetilat luonnossa toteutetuista harjoituksista sekä reflektoinnista. Ota kurssille mukaan […]

Utujoutsi on yhdistelmä kokemuksellisista menetelmistä, jotka auttavat tuomaan kehollisuuden eri ulottuvuudet, luontosuhteen ja aikaan pysähtymisen kuvalliseen muotoon. Utujoutsi on myös osa ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin ammattiopintoja, joten kurssista saa todistuksen.

Menetelminä käytetään muun muassa aistitehtäviä, kehon ja luonnon yhdistämistä valokuvaan, valokuvan maalaamista yhdistäen siihen aistikokemukset, elämykset, ajatukset ja tunnetilat luonnossa toteutetuista harjoituksista sekä reflektoinnista.

Ota kurssille mukaan akvarelli- tai akryylivärit tai hajuttomat öljyvärit sekä oma maalausteline.

Lisätietoja ihop.fi