Teatteri Sirkus Suosalo Hartolassa 23.-25.8.

Teateri Sirkus Suosalo kiertää uudella ohjelmistolla vuonna 2024! Liput myyntiin Tiketissä 20.3.2024! Komeljanttarit kiertää taas!-kiertue vierailee elo-syyskuun aikana Helsingissä, Hartolassa, Laukaan Lievestuoreella, Tampereella ja Turussa. – Ensimmäinen kiertueemme oli valtaisa menestys. Kaikki liput kuuteentoista esitykseen myytiin nopeasti loppuun. Tänä vuonna näytöksiä on tuplamäärä, ja ohjelmisto on uusi, teatterin “tirehtööri” Martti Suosalo kertoo. – Toivomme monipuolisen […]

Teateri Sirkus Suosalo kiertää uudella ohjelmistolla vuonna 2024! Liput myyntiin Tiketissä 20.3.2024!

Komeljanttarit kiertää taas!-kiertue vierailee elo-syyskuun aikana Helsingissä, Hartolassa, Laukaan Lievestuoreella, Tampereella ja Turussa.

– Ensimmäinen kiertueemme oli valtaisa menestys. Kaikki liput kuuteentoista esitykseen myytiin nopeasti loppuun. Tänä vuonna näytöksiä on tuplamäärä, ja ohjelmisto on uusi, teatterin “tirehtööri” Martti Suosalo kertoo.

– Toivomme monipuolisen ohjelmiston houkuttelevan katsomoon kaikenlaisen teatterin ystäviä. Sirkusteltta on ainutlaatuisen tunnelmallinen esiintymispaikka, jossa katsojat ovat vain muutaman askelen päässä esityksestä, Suosalo myhäilee.

Teatteri Sirkus Suosalo: Komeljanttarit kiertää taas! -kiertueen lipunmyynti ja yksityiskohtainen esityskalenteri osoitteessa tiketti.fi/teatterisirkussuosalo Lipunmyynti alkaa 20.3.2024 klo 10.00