Taidetekojen konsertti: Tangokuningatar Heidi Pakarinen & harmonikkataiteilija Hannu Kella

Torstaina 7.3.2024 Kulttuuriverkko-hankkeen taidetekona Hartolassa vierailee Tangokuningatar Heidi Pakarinen ja harmonikkataiteilija Hannu Kella. Avoin konsertti järjestetään Hartolan yhtenäiskoulun Hovikko-tilassa klo 17. Ohjelmassa on niin tanssi- ja viihdemusiikin klassikoita, kuin uudempiakin sävellyksiä. Konsertit tuo Hartolaan opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Päijät-Hämeen liiton rahoittama Kulttuuriverkko -hanke. Hankkeen yhtenä tavoitteena on tavoittaa myös niitä yleisöjä, jotka jäävät usein kulttuuripalveluiden ulkopuolelle. […]

Torstaina 7.3.2024 Kulttuuriverkko-hankkeen taidetekona Hartolassa vierailee Tangokuningatar Heidi Pakarinen ja harmonikkataiteilija Hannu Kella. Avoin konsertti järjestetään Hartolan yhtenäiskoulun Hovikko-tilassa klo 17. Ohjelmassa on niin tanssi- ja viihdemusiikin klassikoita, kuin uudempiakin sävellyksiä.

Konsertit tuo Hartolaan opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Päijät-Hämeen liiton rahoittama Kulttuuriverkko -hanke. Hankkeen yhtenä tavoitteena on tavoittaa myös niitä yleisöjä, jotka jäävät usein kulttuuripalveluiden ulkopuolelle. Näiden konserttien osalta kuntien kulttuurivastaavat, eli Hartolassa vapaa-aikapäällikkö, suunnittelee konserttikohteet ja aikataulut. Päijät-Hämeen kulttuuriverkko on kuntien kulttuuritoiminnan alueellinen kehittämistehtävä. Se kestää kaksi vuotta, ja sen aikana päähuomio on verkostojen ja kuntien välisen yhteistyön kehittämisessä.

Lisätietoja: https://paijat-hame.fi/kulttuuriverkko/

Haastattelupyynnöt: Hannu Kella Päijät-Hämeen maakuntataiteilija 0445480663

 Lämpimästi tervetuloa konserttiin!