Susanna Haavisto avaa Hartolan musiikkikesän

Rakastettu näyttelijä ja laulaja Susanna Haavisto ja pianisti Esa Helasvuo juhlistavat Hartolan Kesäkauden avausta konsertoimalla kirkossa toritapahtuman päätteeksi lauantaina 25.5. klo 15.  Susanna Haavisto on pitkän linjan teatterin ja musiikin moniottelija. Musiikkiteatteriura alkoi Helsingin Kaupunginteatterista Jacques Brelin lauluista ja matka on jatkunut yli 40 vuoden ajan television Soitinmenoihin ja monenlaisille konserttilavoille. Susanna on kirjoittanut yli […]

Rakastettu näyttelijä ja laulaja Susanna Haavisto ja pianisti Esa Helasvuo juhlistavat Hartolan Kesäkauden avausta konsertoimalla kirkossa toritapahtuman päätteeksi lauantaina 25.5. klo 15. 

Susanna Haavisto on pitkän linjan teatterin ja musiikin moniottelija. Musiikkiteatteriura alkoi Helsingin Kaupunginteatterista Jacques Brelin lauluista ja matka on jatkunut yli 40 vuoden ajan television Soitinmenoihin ja monenlaisille konserttilavoille. Susanna on kirjoittanut yli 100 lauluntekstiä, musikaalikäsikirjoituksia ja seitsemän sooloalbumia. 

Hartolan konsertin otsikko on ”Elämä kassiin”. Nostalgiavoittoisessa konsertissa kuullaan Susannan tarinoita ja rakastetuimpia lauluja eri vuosikymmeniltä. 

Susannaa säestää konsertissa säveltäjä, sovittaja pianisti ja pedagogi Esa Helasvuo. Esa on tehnyt vaikuttavan uran popin, jazzin, klassisen ja maailmanmusiikin pianistina niin lavoilla kuin teattereissa ja studioissa. Hän on myös kouluttanut pitkään pianisteja mm Sibelius-Akatemiassa. 

Elämä kassiin-konsertti alkaa siis Hartolan kirkossa 25.5. klo 15. Lippuja (25€, vain käteisellä) saa ennakkoon Hartolan Kotikahvilasta ja ennen konserttia kirkon ovelta.