Pastelliliitujen valmistus 21.-22.10.2023

Pastellit ovat lumoava väline taiteen tekoon! Pastellimaalauksen viehätys syntyy värien täyteläisyydestä ja mahdollisten tekniikoiden monipuolisuudesta. Inspiraation iskiessä niillä myös pääsee maalaamaan heti, ilman välineitä tai värien sekoittamista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan itsellesi omat pastelliliidut. Itse valmistetuista pastelliliiduista tulee väreiltään vahvoja ja pehmeitä ja niillä maalaaminen karkealle paperille onnistuu loistavasti. Kurssin opettajana on monipuolisesti […]

Pastellit ovat lumoava väline taiteen tekoon! Pastellimaalauksen viehätys syntyy värien täyteläisyydestä ja mahdollisten tekniikoiden monipuolisuudesta. Inspiraation iskiessä niillä myös pääsee maalaamaan heti, ilman välineitä tai värien sekoittamista.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan itsellesi omat pastelliliidut. Itse valmistetuista pastelliliiduista tulee väreiltään vahvoja ja pehmeitä ja niillä maalaaminen karkealle paperille onnistuu loistavasti.

Kurssin opettajana on monipuolisesti taidetta opiskellut taiteen maisteri ja kuvataitelija Pirjo Kankkonen. Hänen taidettaan on ollut näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla säännöllisesti viimeisen 25:n vuoden aikana.

AIKA
21.-22.10.2023 klo 10-15

PAIKKA
Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

OHJAAJA
Pirjo Kankkonen, kuvataiteilija, taiteen maisteri

KURSSIMAKSU
85 € + materiaalimaksu 10 €

ILMOITTAUTUMINEN
kurssit@ihop.fi viim. 15.10.2023

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.