MPY:n kuituinfotilaisuus

MPY:n valokuituverkkoa suunnitteilla Hartolaan! MPY suunnittelee 36 vuoden kokemuksella huippunopeaa ja toimintavarmaa valokuituverkkoa Hartolaan vastaten kuntalaisten kasvaviin digitaalisiin tarpeisiin. Kuituverkossa tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluja alueen kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Asukkaiden ja yritysten kiinnostus on avainasemassa valokuituverkon toteutumisessa alueelle. Mitä nopeammin alueelta saadaan riittävästi tilauksia, sitä pikimmin pääsemme tekemään rakentamispäätöksen ja suunnittelemaan alueen rakentamista. Tervetuloa infotilaisuuteemme […]

MPY:n valokuituverkkoa suunnitteilla Hartolaan!

MPY suunnittelee 36 vuoden kokemuksella huippunopeaa ja toimintavarmaa valokuituverkkoa Hartolaan vastaten kuntalaisten kasvaviin digitaalisiin tarpeisiin. Kuituverkossa tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluja alueen kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille.

Asukkaiden ja yritysten kiinnostus on avainasemassa valokuituverkon toteutumisessa alueelle. Mitä nopeammin alueelta saadaan riittävästi tilauksia, sitä pikimmin pääsemme tekemään rakentamispäätöksen ja suunnittelemaan alueen rakentamista.

Tervetuloa infotilaisuuteemme keskustelemaan palveluista ja valokuidun mahdollisuuksista!

Aika:                   keskiviikko 6.3.2024 klo 17.00–18.45
Paikka:              Hartolan kunnantalo, Hartola Sali (Kuninkaantie 16, 19600 HARTOLA)

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja suolaista purtavaa.

Lue lisää: https://mpy.fi/valokuitu/hartola