Luentotilaisuus Lapin retkeilyreiteistä

Tervetuloa luentotilaisuuteen Hartolan yhtenäiskoululle Hovikkoon 7.3.2024 klo 18.00. Luennolla tullaan syventymään Suomen kauneimman retkialueen eli Lapin päiväretkikohteisiin. Luennolla on mukana maakunnan kauneimmat päiväretkikohteet. Esittelyssä on useita tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kohteita, tuokiokuvia kansallispuistojen ja luonnonpuistojen rakkarinteiltä, Merilapin ja Inarijärven rantaviivojen tuntumasta sekä Lapin pauhuvien koskien penkereiltä aina rajaseutujen suurtuntureille saakka. Luennolla tuodaan esille päiväretkikohteista kiinnostavimmat, […]

Tervetuloa luentotilaisuuteen Hartolan yhtenäiskoululle Hovikkoon 7.3.2024 klo 18.00.

Luennolla tullaan syventymään Suomen kauneimman retkialueen eli Lapin päiväretkikohteisiin. Luennolla on mukana maakunnan kauneimmat päiväretkikohteet. Esittelyssä on useita tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kohteita, tuokiokuvia kansallispuistojen ja luonnonpuistojen rakkarinteiltä, Merilapin ja Inarijärven rantaviivojen tuntumasta sekä Lapin pauhuvien koskien penkereiltä aina rajaseutujen suurtuntureille saakka.

Luennolla tuodaan esille päiväretkikohteista kiinnostavimmat, alueellista kokonaisuutta unohtamatta. Kuten kirjassa, luennolla esitellään myös retkikohteita, jotka sijaitsevat kaikkein tunnetuimpien paikkojen ulkopuolella.