Rakennetaan lautapeli -perheleiri 16.-18.10.2023

Koko perheen pelileiri on tarkoitettu sekä lapsille että vanhemmille. Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola Leirin aikana pelataan sekä lautapelejä että korttipelejä, sekä tutustutaan roolipelaamiseen. Tämän lisäksi keskiössä on omien pelien tekeminen. Leirillä suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä ihka omia pelejä, ja tietysti pelataan niitä! Leirin jälkeen osaat itsekin jatkossa kehitellä omia pelejä! ma klo 13-17.30, ti […]

Koko perheen pelileiri on tarkoitettu sekä lapsille että vanhemmille.
Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

Leirin aikana pelataan sekä lautapelejä että korttipelejä, sekä tutustutaan roolipelaamiseen. Tämän lisäksi keskiössä on omien pelien tekeminen. Leirillä suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä ihka omia pelejä, ja tietysti pelataan niitä! Leirin jälkeen osaat itsekin jatkossa kehitellä omia pelejä!

ma klo 13-17.30, ti klo 12-16.30, ke klo 9-14.30

Ohjaajana Leevi Heinonen, T:mi ihmeiden kehto

”Päätyösarkani on vuosien saatossa ollut teatteri, elokuvaaminen, roolipelaaminen ja muut pelit, sekä atk-opetus. Teatteripuolella olen toiminut ohjaajana, käsikirjoittajana ja äänisuunnittelijana. Elokuvaamisessa puolestaan ohjaajana käsikirjoittajana, kuvaajana ja editoijana. Roolipelejä on vuosien saatossa toteutettu pöytäroolipeleinä, sekä suunnattuina asiasisältölähtöisinä peleinä, jotka on räätälöity tarpeeseen. Esimerkkinä mainittakoon pedagogisista peleistä Otavan Opistolla toteutetut lukion kurssit, jotka on normaalin luokkaopetuksen sijaan toteutettu erikseen tilanteeseen suunnitellulla pelillä. Pelintekokursseja olen toteuttanut lasten ja nuorten kanssa myös lauta- ja korttipelien tiimoilta. Atk-opetustoiminta on sisältänyt paljon senioreille suunnattuja alkeiskursseja, sekä mediatekniikkaan liittyviä kursseja. Asiakkaina ovat olleet lapset, nuoret, aikuiset, seniorit ja erityisryhmäläiset.”

KURSSIMAKSU
170 €, sis. 1 aikuinen ja 1 lapsi
Lisäosallistujat 50 €/ hlö
Alle 3-vuotias lapsi voi tulla mukaan ilmaiseksi

ILMOITTAUTUMINEN
Sähköpostilla kurssit@ihop.fi viim. 8.10.2023

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.