Lampaanhoitokurssi

Tervetuloa aitoon maatilaympäristöön! Lampaanhoitokurssilla tutustumme lampaanhoidon alkeisiin ja opettelemme lampaiden käsittelyä. Lisäksi tutustumme lampaisiin liittyviin eri aihepiireihin kurssilaisten kiinnostuksen mukaan, esimerkiksi lammasrekisteri, ruokinta ja sairaudet. Kurssin aikana pääsemme myös mahdollisesti vieroittamaan karitsat. Sään salliessa kurssi pidetään lammaslaitumella, joten varaudu asianmukaisella vaatetuksella ja jalkineilla. Mikäli aikataulu sallii, pääsemme kurssilla lampaiden lisäksi tutustumaan myös muuhun pienen maatilan […]

Tervetuloa aitoon maatilaympäristöön! Lampaanhoitokurssilla tutustumme lampaanhoidon alkeisiin ja opettelemme lampaiden käsittelyä. Lisäksi tutustumme lampaisiin liittyviin eri aihepiireihin kurssilaisten kiinnostuksen mukaan, esimerkiksi lammasrekisteri, ruokinta ja sairaudet.

Kurssin aikana pääsemme myös mahdollisesti vieroittamaan karitsat. Sään salliessa kurssi pidetään lammaslaitumella, joten varaudu asianmukaisella vaatetuksella ja jalkineilla. Mikäli aikataulu sallii, pääsemme kurssilla lampaiden lisäksi tutustumaan myös muuhun pienen maatilan arkeen.

Opettajana toimivalle Tuire Mäntyselle maatilan arki on tuttua jo lapsuudesta ja rakkaus eläinten hoitamiseenkin on syttynyt jo silloin.

Lisätietoja ihop.fi