Koneneulontaretriitti

Viikonlopun aikana perehdytään kaarrokkeen valmistamiseen neulekoneella, joko neulomalla kaarroke alhaalta ylös tai poikittain. Manuaalisesti, reikäkorttikoneella tai elektronikoneella. Harjoitellaan kaarrokkeen kaavan laskemista ja erilaisten neulepintojen (esim. kirjoneule- tai part-näppäimillä neulottava jättöneule) sommittelua kaarrokeosaan. Kaarrokkeen valmistuttua neulotaan sen ”ympärille” esim. paita tai mekko omilla mitoilla. Kurssi soveltuu koneneulonnan alkeet osaavalle. Huomioi että otat reilusti harjoituslankaa mukaan, sillä […]

Viikonlopun aikana perehdytään kaarrokkeen valmistamiseen neulekoneella, joko neulomalla kaarroke alhaalta ylös tai poikittain. Manuaalisesti, reikäkorttikoneella tai elektronikoneella. Harjoitellaan kaarrokkeen kaavan laskemista ja erilaisten neulepintojen (esim. kirjoneule- tai part-näppäimillä neulottava jättöneule) sommittelua kaarrokeosaan. Kaarrokkeen valmistuttua neulotaan sen ”ympärille” esim. paita tai mekko omilla mitoilla.

Kurssi soveltuu koneneulonnan alkeet osaavalle. Huomioi että otat reilusti harjoituslankaa mukaan, sillä sitä kuluu varmasti. Kurssilla on opetusta ilmoitettujen kellonaikojen mukaisesti, mutta tila on käytössä koko viikonlopun ajan, joten neuloa voi myös opetusaikojen ulkopuolella.

Opetus tapahtuu Brother-neulekoneella, mutta jos hallitset hyvin oman koneesi peruskäytön voit osallistua muillakin konemerkeillä. Kun olet ilmoittautunut, ilmoita erikseen opettajalle tuotko kurssille oman koneesi ja sen malli vai tarvitsetko lainakonetta. Opettajilta löytyy muutamia neulekoneita lainaksi.

Yhteydenotot Katri 040 501 5557

Koneita on rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea.

Lisätietoja ihop.fi