Kolmen maakunnan pyöräily

Kolmen maakunnan pyöräily on uusi pyöräilykilpailu, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Lähtö ja maali ovat Hartolassa Koitin Kuppilalla (Koitintie 1239, 19540 Koitti). Reitti kiertää kolmen kunnan ja kolmen maakunnan alueella lenkin, jonka yhteispituus on 62 kilometriä. Reitti on pääosin päällystettyä tietä, mutta reitillä on myös soratieosuus. Tapahtumaan mahtuu mukaan 80 kilpailijaa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.pertunmaa.fi/kolmenmaakunnanpyoraily. […]

Kolmen maakunnan pyöräily on uusi pyöräilykilpailu, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Lähtö ja maali ovat Hartolassa Koitin Kuppilalla (Koitintie 1239, 19540 Koitti). Reitti kiertää kolmen kunnan ja kolmen maakunnan alueella lenkin, jonka yhteispituus on 62 kilometriä. Reitti on pääosin päällystettyä tietä, mutta reitillä on myös soratieosuus. Tapahtumaan mahtuu mukaan 80 kilpailijaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.pertunmaa.fi/kolmenmaakunnanpyoraily. Ilmoittautuminen päättyy 26.5.2023. Osallistumismaksu 25 € maksetaan tapahtumapaikalla käteisenä tai korttimaksuna.

Tapahtumassa mukana Koitin Kuppila, Koitti ry, Hartolan Voima ry, Joutsan Pommi ry, Pertunmaan Ponnistajat ry, Hartolan palokunta ry sekä Hartolan, Joutsan ja Pertunmaan kunnat.