Koko perheen kalastuspäivä Visainrannassa

Tervetuloa Koko perheen kalastuspäivään lauantaina 17.6.2023 klo 11-14 Hartolan venesataman Visainrantaan (Huvikummuntie 18, 19600 Hartola) rantaan ja laitureille! Tule kokeilemaan onkimista ja heittokalastusta (myös jigaamista), ja nappaamaan parhaat vinkit kesän kalaretkille kalastuspisteeltämme. Paikan päällä saat myös neuvoja kalan oikeaoppiseen alkukäsittelyyn. Tarvittavat välineet saat lainaksi paikan päältä (rajattu määrä), joten mukaan tarvitset vain iloisen mielen. Toki […]

Tervetuloa Koko perheen kalastuspäivään lauantaina 17.6.2023 klo 11-14 Hartolan venesataman Visainrantaan (Huvikummuntie 18, 19600 Hartola) rantaan ja laitureille!

Tule kokeilemaan onkimista ja heittokalastusta (myös jigaamista), ja nappaamaan parhaat vinkit kesän kalaretkille kalastuspisteeltämme. Paikan päällä saat myös neuvoja kalan oikeaoppiseen alkukäsittelyyn. Tarvittavat välineet saat lainaksi paikan päältä (rajattu määrä), joten mukaan tarvitset vain iloisen mielen. Toki myös oman virvelin tai ongen saa ottaa mukaan. Lisäksi kiinnostuneet pääsevät päivän aikana seuraamaan Viehekalastuksen SM-kisaa sekä paikan päällä että live-seurannan kautta.

Tapahtuma on maksuton, mutta huomaathan että kaikilla 18-64 -vuotiailla heittokalastusta kokeilevilla tulee olla maksettuna kalastonhoitomaksu, hinta 6€/ vrk, ja sen voi hankkia netistä https://verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/ tai R-kioskilta.

Tapahtuman toteuttavat Suomen Vapaa-ajankalastajat ja Itä-Päijänteen Kalakaverit.

Lisätietoa Viehekalastuksen SM 2023 -kilpailusta:
www.vapaa-ajankalastaja.fi
www.facebook.com/viehekalastuksenSM

#viehekalastuksensm #vapaa_ajankalastajat #hartola #kalastus