Kirjoittamisen kesäpäivät

Tule kirjoittamaan ja tapaamaan muita kirjoittajia hurmaavaan Hartolaan ja Itä-Hämeen opiston kartanomiljööseen! Kirjoittamisen kesäpäivillä teemme paljon luovia kirjoitusharjoituksia. Etsimme omaa kirjoittajuutta: mistä haluan kirjoittaa, miten löydän sanoja ja miten kasvattaa ja vaalia omaa kirjoittajaminää. Mitään ei tarvitse etukäteen tietää tai osata, vain intoa ja iloa kirjoittamiseen sekä itselle sopivat kirjoitusvälineet riittävät. Rennossa, sallivassa ja kuuntelevassa […]

Tule kirjoittamaan ja tapaamaan muita kirjoittajia hurmaavaan Hartolaan ja Itä-Hämeen opiston kartanomiljööseen!

Kirjoittamisen kesäpäivillä teemme paljon luovia kirjoitusharjoituksia. Etsimme omaa kirjoittajuutta: mistä haluan kirjoittaa, miten löydän sanoja ja miten kasvattaa ja vaalia omaa kirjoittajaminää.

Mitään ei tarvitse etukäteen tietää tai osata, vain intoa ja iloa kirjoittamiseen sekä itselle sopivat kirjoitusvälineet riittävät. Rennossa, sallivassa ja kuuntelevassa ilmapiirissä jokainen saa olla oma itsensä ja nauttia kirjoittamisen hyvää tekevästä vaikutuksesta sekä tutkiskella itselleen sopivia sanomisen tapoja. Myös yhteiselle keskustelulle sekä kirjoitusten ääneen lukemiseen annetaan riittävästi aikaa, mutta se on täysin vapaaehtoista.

Lisätietoja ihop.fi