Kevään kukat -akvarellikurssi

Keväinen luonto ja opiston puutarhan kukkivat omenapuut kutsuvat akvarellien äärelle. Tällä keväisellä kurssilla uppoudutaan akvarellien maailmaan ja syvennetään tekniikoiden osaamista. Inspiraatiota haetaan kukoistukseen heräävästä luonnosta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekin maalareille. Akvarellikurssilla opetellaan mm. erilaisia akvarellitekniikoita, tutustutaan tekstuureihin, värioppiin, sommitteluun ja siveltimien käyttöön. Opettajana toimiva Irina haluaa kehittää kurssilaisten improvisaatiota ja tutustuttaa heidät akvarellipaperin […]

Keväinen luonto ja opiston puutarhan kukkivat omenapuut kutsuvat akvarellien äärelle.

Tällä keväisellä kurssilla uppoudutaan akvarellien maailmaan ja syvennetään tekniikoiden osaamista. Inspiraatiota haetaan kukoistukseen heräävästä luonnosta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekin maalareille.

Akvarellikurssilla opetellaan mm. erilaisia akvarellitekniikoita, tutustutaan tekstuureihin, värioppiin, sommitteluun ja siveltimien käyttöön. Opettajana toimiva Irina haluaa kehittää kurssilaisten improvisaatiota ja tutustuttaa heidät akvarellipaperin käyttöön eri maalaustekniikoissa. Kurssilla työskennellään mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Kurssitila on kurssilaisten käytössä iltaisin itsenäistä työskentelyä varten.

Kurssin ohjaajana toimiva Irina Rebnitskaya on kuvataiteilija ja kuvataideopettaja, joka lisäksi suunnittelee ja toteuttaa erilaisia taideprojekteja. Hänen teoksiaan on kokoelmissa eripuolilla maailmaa.

Lisätietoja kotisivuilta ihop.fi