Kari Hotakaisen Palvelija -esitykset 6.8. klo 14 ja 19.

Kari Hotakaisen kirjoittama Palvelija marssittaa esiin kavalkadin palvelualan ammattilaisia. Kaikissa rooleissa loistaa monitaituri Martti Suosalo. Lavalle astuu rikosylikomisario Arto Jylhämö, joka pitää seminaariluennon aiheesta “ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”. Tämän lisäksi tapaamme palvelualan ammattilaisia kätilöstä pappiin ja mielenterveyshoitajasta parturikampaajaan. Onko palvelijuus vain ammatti vai ihmisessä syvällä oleva luonne? Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta […]

Kari Hotakaisen kirjoittama Palvelija marssittaa esiin kavalkadin palvelualan ammattilaisia. Kaikissa rooleissa loistaa monitaituri Martti Suosalo.

Lavalle astuu rikosylikomisario Arto Jylhämö, joka pitää seminaariluennon aiheesta “ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”. Tämän lisäksi tapaamme palvelualan ammattilaisia kätilöstä pappiin ja mielenterveyshoitajasta parturikampaajaan.

Onko palvelijuus vain ammatti vai ihmisessä syvällä oleva luonne? Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää ja mitä sitten, kun hermo ei enää pidä?

Liput Kotikahvilasta sekä Ticketmaster.fi.