Kaija Kärkinen ja Ile Kallio – konsertti Kirkossa

Tervetuloa Kaija Kärkkäisen ja Ile Kallion konserttiin juhlistamaan Hartolan Kesän avausta! Näyttelijä-laulaja-lauluntekijä Kaija Kärkinen ja kitaristilegenda Ile Kallio konsertoivat ensimmäistä kertaa Hartolassa. Hartolan Vapaa-ajanasukkaiden perinteinen Kesän avaus lauantaina 27.5. huipentuu tällä kertaa kaikkien tunteman suosikkiduon vierailuun Hartolan Kirkossa. Konsertti alkaa klo 15 ja saamme kuulla kavalkadin Kaijan ja Ilen omia hittejä sekä harvemmin kuultuja lauluja […]

Tervetuloa Kaija Kärkkäisen ja Ile Kallion konserttiin juhlistamaan Hartolan Kesän avausta!

Näyttelijä-laulaja-lauluntekijä Kaija Kärkinen ja kitaristilegenda Ile Kallio konsertoivat ensimmäistä kertaa Hartolassa.
Hartolan Vapaa-ajanasukkaiden perinteinen Kesän avaus lauantaina 27.5. huipentuu tällä kertaa kaikkien tunteman suosikkiduon vierailuun Hartolan Kirkossa. Konsertti alkaa klo 15 ja saamme kuulla kavalkadin Kaijan ja Ilen omia hittejä sekä harvemmin kuultuja lauluja pitkän uran varrelta. Lippuja konserttiin saa nyt ennakkoon Hartolan Kotikahvilasta (vain käteisellä, 20€) ja ensi viikosta alkaen myös Ticketmasterista.