Henkilökorttien ja passien hakureissu Heinolan poliisiasemalle

Hartolan kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää: Henkilökorttien ja passien hakureissu Heinolan poliisiasemalle 23.5.2024 Henkilökortti ja passi ovat asiakirjoja, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi erilaisissa asiointitilanteissa. Ajokorttia ei kaikkialla hyväksytä henkilöllisyyden vahvistamiseen (esimerkiksi pankissa), vaan joissakin palveluissa vaaditaan voimassa oleva passi tai henkilökortti. Hartolan kunta on järjestänyt ajan ja bussimatkan Heinolan poliisiasemalle 23.5.2024. Lähtö Hartolan Yhtenäiskoululta klo […]

Hartolan kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää:

Henkilökorttien ja passien hakureissu Heinolan poliisiasemalle 23.5.2024

Henkilökortti ja passi ovat asiakirjoja, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi erilaisissa asiointitilanteissa. Ajokorttia ei kaikkialla hyväksytä henkilöllisyyden vahvistamiseen (esimerkiksi pankissa), vaan joissakin palveluissa vaaditaan voimassa oleva passi tai henkilökortti.

Hartolan kunta on järjestänyt ajan ja bussimatkan Heinolan poliisiasemalle 23.5.2024. Lähtö Hartolan Yhtenäiskoululta klo 9.00, ja paluumatkalle lähdemme viimeistään klo 12. Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Osallistuaksesi reissuun, käy ottamassa itsestäsi virallinen passikuva esimerkiksi Nuorten työpaja Signaalissa (puh. 044 743 2213) tai Joonas Virlander Photographyssä (puh. 045 354 8026), josta passikuva toimitetaan sähköisesti poliisille – ilman alle 6 kk vanhaa passikuvaa ei henkilökortin tai passin haku ole mahdollista. Poliisiasemalla tapaat virkailijan ja laaditte yhdessä henkilökortti- tai passihakemuksen. Varaa käteistä tai pankkikortti maksua varten (50–91 euroa), sekä passi, ajokortti tai KELA-kortti. Henkilökortti tai passi toimitetaan myöhemmin valitsemaasi paikkaan, Hartolassa se on mahdollista saada Matkahuoltoon Salmelaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 15.5. mennessä kunnanviraston neuvontaan: p. (03) 843 20. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, haetko henkilökorttia vai passia; tieto välitetään etukäteen poliisiasemalle ja nopeuttaa siten asiointia.

Matka toteutuu, mikäli vähintään 5 ilmoittautunutta.