Henkilökortin tai passin hakureissu Heinolaan

Hartolan kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää: Henkilökortin tai passin hakureissu Heinolan poliisiasemalle Henkilökortti ja passi ovat asiakirjoja, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi erilaisissa asiointitilanteissa. Ajokorttia ei kaikkialla hyväksytä henkilöllisyyden vahvistamiseen (esimerkiksi pankissa), vaan joissakin palveluissa vaaditaan voimassa oleva passi tai henkilökortti. Hartolan kunta on varannut ajan ja bussimatkan Heinolan poliisiasemalle 29.3.2023. Lähtö Wanhan Matkiksen edestä klo […]

Hartolan kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää:

Henkilökortin tai passin hakureissu Heinolan poliisiasemalle

Henkilökortti ja passi ovat asiakirjoja, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi erilaisissa asiointitilanteissa. Ajokorttia ei kaikkialla hyväksytä henkilöllisyyden vahvistamiseen (esimerkiksi pankissa), vaan joissakin palveluissa vaaditaan voimassa oleva passi tai henkilökortti.

Hartolan kunta on varannut ajan ja bussimatkan Heinolan poliisiasemalle 29.3.2023. Lähtö Wanhan Matkiksen edestä klo 12.15, ja paluumatkalle lähdemme viimeistään klo 16. Bussimatka kustantaa 5 euroa.

Osallistuaksesi reissuun, käy ottamassa itsestäsi virallinen passikuva esimerkiksi Nuorten työpaja Signaalissa (puh. 044 743 2213) tai Joonas Virlander Photographyssä (puh. 045 354 8026), josta passikuva toimitetaan sähköisesti poliisille – ilman tuoretta valokuvaa ei henkilökortin tai passin haku ole mahdollista. Poliisiasemalla tapaat virkailijan ja laaditte yhdessä henkilökortti- tai passihakemuksen. Varaa käteistä tai pankkikortti maksua varten (50–91 euroa), sekä passi, ajokortti tai KELA-kortti. Henkilökortti tai passi toimitetaan myöhemmin valitsemaasi paikkaan, Hartolassa se on mahdollista saada Matkahuoltoon Salmelaan.

Joudumme odottamaan bussissa Heinolassa, kaikki eivät mahdu kerralla sisälle poliisiasemalle odottamaan. Halutessasi voit varata mukaan evästä odottelua varten.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 20.3. mennessä: Johanna Huttunen, puh. 044 743 2575.

Matka toteutuu, mikäli vähintään 5 ilmoittautunutta.