Hartola ja Sysmä liikkeelle -seurapalaveri

Hartola ja Sysmä liikkeelle -hanke on käynnistynyt 1.4.2022, ja nyt on hyvä hetki yhteiselle palaverille seurojen ja yhdistysten kanssa! Käydään alussa tilannekatsaus siitä, miten hanke on lähtenyt käyntiin. Liikunnanohjaaja Noora Laamanen esittäytyy ja lisäksi käydään läpi kesän suunnitelmia. Hanke ja tilaisuus järjestetään Hartolan ja Sysmän kuntien yhteistyönä. Tämän jälkeen yhteistä pohdintaa ja keskustelua: Millaista toimintaa […]

Hartola ja Sysmä liikkeelle -hanke on käynnistynyt 1.4.2022, ja nyt on hyvä hetki yhteiselle palaverille seurojen ja yhdistysten kanssa! Käydään alussa tilannekatsaus siitä, miten hanke on lähtenyt käyntiin. Liikunnanohjaaja Noora Laamanen esittäytyy ja lisäksi käydään läpi kesän suunnitelmia. Hanke ja tilaisuus järjestetään Hartolan ja Sysmän kuntien yhteistyönä.

Tämän jälkeen yhteistä pohdintaa ja keskustelua:

  • Millaista toimintaa ja tapahtumia seuroilla tulossa kesällä?
  • Millaisia odotuksia ja toiveita hankkeen toiminnalle?
  • Miten tiedottamista tehdään?
  • Miten seurayhteistyötä halutaan kehittää?
  • Millaisia ratkaisuja löydetään vetäjäpulaan?

Tilaisuus järjestetään vain teams-yhteydellä, ma 23.5.2022 klo 17-18.30. Tilaisuudesta lähetetään sähköpostikutsu marraskuussa hankkeen suunnittelupalaveriin kutsutuille tai siitä tuolloin kiinnostuneille. Jos et ole saanut sähköpostitse kutsua ja haluat mukaan, saat teams-linkin lähettämällä sähköpostia johanna.huttunen@hartola.fi .