Harmonikkaleiri

Harmonikkaleirillä opiskellaan omilla soittotunneilla omia kappaleita sekä teoriaa ja yhteissoittoa eritasoisissa ryhmissä rennossa ja innostavassa ilmapiirissä! Aikaa on myös itsenäiselle harjoittelulle. Mahdollisuuksien mukaan harjoittelun lomassa touhutaan myös monenlaista mukavaa, yhteistä tekemistä. Päiväohjelmaan sisältyy henkilökohtainen soittotunti. Leirillä on myös mahdollista saada lisätunteja yksilöharjoitteluun, kysy asiasta lisää ilmoittautumisen yhteydessä. Leirin päätteeksi jaetaan todistukset ja pidetään loppukonsertti. Leiriläisellä […]

Harmonikkaleirillä opiskellaan omilla soittotunneilla omia kappaleita sekä teoriaa ja yhteissoittoa eritasoisissa ryhmissä rennossa ja innostavassa ilmapiirissä! Aikaa on myös itsenäiselle harjoittelulle. Mahdollisuuksien mukaan harjoittelun lomassa touhutaan myös monenlaista mukavaa, yhteistä tekemistä.

Päiväohjelmaan sisältyy henkilökohtainen soittotunti. Leirillä on myös mahdollista saada lisätunteja yksilöharjoitteluun, kysy asiasta lisää ilmoittautumisen yhteydessä. Leirin päätteeksi jaetaan todistukset ja pidetään loppukonsertti.

Leiriläisellä on hyvä olla harmonikansoiton alkeet jo hallussa. Harmonikkoja on mahdollista lainata opettajilta. Mainitsethan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.